Toastet bagel med smøreost og laks

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyldt bagel

1 spsk. purløg
1 spsk. dild
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
½ bagel
60 g røget laks

Tilbehør

¼ agurk
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak purløg og dild. Bland med flødeost, salt og peber.
2
Skær agurk i stænger.
3
Rist bagel.
4
Smør bagel med flødeostblandingen. Læg laks på.
5
Servér med lidt dild på toppen. Spis agurkestængerne sammen med.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; røget laks
Håndfuld 4:Bagel
Smagsgivere:Dild; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt