Tomatmad med hytteost dertil kogt æg, mandler og snackgrønt

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 3. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tomatmad

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
2 tomater
1 spsk. purløg
70 g hytteost
salt og peber

Tilbehør

1 gulerod
¼ peberfrugt
1 hårdkogt æg
20 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrød med smør.
2
Skær tomat i skiver, og hak purløg.
3
Fordel tomatskiver oven på rugbrød, og top med hytteost og purløg. Krydr med salt og peber.
4
Skræl gulerod, og skær den i stave. Skær peberfrugt i strimler. Pil æg, og del det.
5
Servér tomatmad med gulerod, peberfrugt, æg og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; peberfrugt; tomat
Håndfuld 3:Hytteost; hårdkogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt