Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler
Vi er vilde med tortillapandekager, for de kan varieres i det uendelige. Hvis du trænger til lidt nyt på frokostbordet, er de desuden et fantastisk alternativ til de traditionelle rugbrødsmadder. Her får du en vegetarisk version af tortillarullen med masser af grøn mæthed. Du får æg, tomat, spidskål og hakkede mandler sammen med en lækker dressing rørt af fraiche, mayonnaise og et drys karry. Det er nemt, sund og lækkert – uanset om frokosten skal nydes hjemme eller på farten.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Hårdkogt æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap |
Fedt: | Mandler; mayonnaise |
Smagsgivere: | Karrypulver; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |