Tortillarulle med spidskål, rejeost og knas fra mandler

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 26. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g spidskål
1 tomat
15 g mandler
1 fuldkornstortillawrap
120 g rejeost, 17 % eller derunder
chiliflager
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og skær tomat i skiver.
2
Hak mandler.
3
Smør tortillawrap med rejeost og drys mandler, chiliflager, salt og peber på. Læg så tomatskiverne på og fordel spidskål. Rul tortillapandekagen sammen.
4
Servér straks eller pak den i madpapir og læg på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Rejeost, 17 % eller derunder
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Chiliflager; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt