Tortillarulle med spinat, kylling og pesto

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tortillarulle

1 håndfuld spinatblade, rå
½ rødløg
¼ rød chili
1 fuldkornstortillawrap
20 g oliebaseret pesto
30 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
140 g kylling med skind uden ben, tilberedt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl spinat blade og tør dem. Skær rødløg i tynde skiver og hak chili.
2
Smør tortillawrap med pesto og fraiche. Krydr med salt, peber og chili.
3
Skær kylling i mindre stykker.
4
Fordel spinat, rødløg og kylling på wrappen, og rul den stramt sammen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kylling med skind uden ben, tilberedt
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Rød chili; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt