Nudelsalat med rejer, bønner og peanutbutterdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Nudelsalat

80 g fuldkornsnudler, tørrede
100 g aspargesbroccoli
150 g edamamebønner
100 g spidskål, rød
50 g forårsløg
100 g gulerødder
100 g rejer
50 g bønnespirer
15 g peanuts

Dressing

30 g peanutbutter
2 spsk. sojasauce
½ spsk. sød chilisauce
1 tsk. sesamolie
salt og peber

Pynt

1 spsk. sød chilisauce
1 lime
1 tsk. sorte sesamfrø
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Si vandet fra og afkøl. Hæld kogende vand over aspargesbroccoli, og lad dem trække i 1-2 minutter. Si vandet fra.
2
Optø edamamebønner. Skær spidskål, forårsløg og gulerod i tynde strimler.
3
Rør en dressing af peanutbutter, sojasauce, chilisauce og sesamolie. Smag til med salt og peber.
4
Anret nudlerne med aspargesbroccoli, edamamebønner, spidskål, forårsløg, gulerod, rejer, bønnespirer og peanuts.
5
Servér dressingen til, og pynt med chilisauce, lime og sesamfrø.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aspargesbroccoli; bønnespire; forårsløg; gulerod; spidskål, rød
Håndfuld 3:Edamamebønner; rejer
Håndfuld 4:Fuldkornsnudel, tørret
Fedt:Peanut; peanutbutter; sesamolie; sorte sesamfrø
Smagsgivere:Lime; salt og peber; sojasauce; sød chilisauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt