Rissalat med æble, hasselnødder og basilikumdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. august 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

3 gulerødder
2 tomater
1 æble
2 stængler bladselleri
50 g sukkerærter
450 g ris, kogte

Basilikumdressing

2 dl frisk basilikum
1 fed hvidløg
2 ½ dl skyr naturel
1 tsk. sennep
1 tsk. sukker
salt og peber

Topping

45 g hasselnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl gulerødder. Skær gulerødder og tomater i tern og æble i tynde både. Skær bladselleri i tynde skiver.
2
Skær sukkerærter i tynde skiver på skrå.
3
Hak hasselnødderne.
4
Vend gulerødder, tomater, æble, bladselleri og sukkerærter i en skål sammen med ris. Kom eventuelt salaten i portionsbøtter og fordel hasselnødderne på toppen.
5
Hak basilikum og pres hvidløg. Bland med skyr, sennep og sukker. Smag til med salt og peber.
6
Spis rissalaten med basilikumdressingen til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bladselleri; gulerod; sukkerært; tomat; æble
Håndfuld 3:Skyr naturel
Håndfuld 4:Ris, kogte
Fedt:Hasselnød
Smagsgivere:Frisk basilikum; hvidløg; salt og peber; sennep; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt