Rugbrød med hytteost og kylling dertil peberfrugt og fersken
Ender frokosten ud i de samme kedelige rugbrødsmadder dag efter dag? Så prøv denne opskrift, der både er enkel og nem at gå til. Du får dit rugbrød, som du plejer, men pålægget har fået et spændende twist. Fersken er måske nyt for dig sammen med en rugbrødsmad, men i kombination med rugbrød, mild hytteost og kylling bidrager den med en skøn sødme og konsistens, der gør denne højtbelagte mad til en nyt, lækkert indslag til frokostbordet.
Det skal du bruge
Tilbehør
Rugbrødsmad
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; fersken; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Hytteost; kylling uden ben og skind, tilberedt |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mandler |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 525 | 525 |
Fedt: | 20 g | 20 g |
Kulhydrat: | 38 g | 38 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 44 g | 44 g |