Rugbrød med hytteost og kylling dertil peberfrugt og fersken

Ender frokosten ud i de samme kedelige rugbrødsmadder dag efter dag? Så prøv denne opskrift, der både er enkel og nem at gå til. Du får dit rugbrød, som du plejer, men pålægget har fået et spændende twist. Fersken er måske nyt for dig sammen med en rugbrødsmad, men i kombination med rugbrød, mild hytteost og kylling bidrager den med en skøn sødme og konsistens, der gør denne højtbelagte mad til en nyt, lækkert indslag til frokostbordet.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 12. august 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Tilbehør

½ peberfrugt
45 g cherrytomater
1 fersken

Rugbrødsmad

140 g kylling uden ben og skind, tilberedt
15 g mandler
1 skive rugbrød
60 g hytteost
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Her skal der bruges tilberedt kylling uden skind. Det kan være kyllingebryst, kyllingeinderfilet eller kød fra over- eller underlår. Det kan også være en marineret udgave.

Sådan gør du

1
Skær peberfrugt i strimler. Skyl tomat og fersken.
2
Skær kylling i skiver og hak mandler.
3
Anret rugbrød med hytteost, kylling og mandler.
4
Servér det højt belagte rugbrød med peberfrugt, tomat og fersken.

Tips og gode råd

Tip #1
Gem frugt til et mellemmåltid senere på dagen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; fersken; peberfrugt
Håndfuld 3:Hytteost; kylling uden ben og skind, tilberedt
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:525525
Fedt:20 g20 g
Kulhydrat:38 g38 g
Kostfibre:10 g10 g
Protein:44 g44 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt