
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
En æggewrap er et velsmagende alternativ til fladbrød, tortillawraps og lignende. Den glimrer især ved grønne måltider, da æggene bidrager med protein, som mætter længe. Denne æggewrap er med fyld bestående af nye kartofler, grønne asparges, feta og forårsløg. Fyldet kan dog varieres i et utal af lækre kombinationer. Prøv eksempelvis at tilsætte lidt kogt skinke i tern, friske eller semi-soltørrede tomater og spinat.
Fyld
Æggewrap
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; forårsløg |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Kartofler, nye danske |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |