Asiatiske kødboller med sprød urtesalat

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 8. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

200 g grønne ærter, dybfrost
½ rødløg
8 asparges, grønne
2 stængler bladselleri
1 dl krydderurter efter eget ønske
20 g olie
1 spsk. eddike
1 tsk. salt og peber
1 håndfuld blandet salat

1 kyllingebryst
90 g rejer
2 fed hvidløg
1 dl persille
1 spsk. frisk ingefær
2 spsk. sojasauce
½ dl hvedemel
salt og peber
10 g smør
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hæld kogende vand på ærterne og lad dem stå i et par minutter. Dræn dem fri for vand i en si.
2
Skær rødløg i tynde halve skiver. Knæk den trægede del af aspargesene og skær dem i mindre stykker på skrå.
3
Skær bladselleri i tynde skiver. Hak krydderurterne groft.
4
Vend ærter, rødløg, asparges, bladselleri, krydderurter, olie, eddike, salt og peber sammen. Vend salaten i.
5
Hak kyllingebryst og rejer helt fint. Pres hvidløg og hak persillen. Skrab skrællen fra ingefær og riv eller hak i små stykker.
6
Ælt det hakkede kyllingkød og rejer godt med hvidløg, persille, ingefær, sojasauce, hvedemel, salt og peber til en ensartet sammenhængende fars.
7
Fugt håndfladen med lidt vand og rul små kødboller. Steg dem i en pande i smør og olie i cirka 10-12 minutter.
8
Servér kødbollerne på en bund af urtesalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; bladselleri; blandet salat; grønne ærter, dybfrost; rødløg
Håndfuld 3:Kyllingebryst; rejer
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Eddike; frisk ingefær; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; persille; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt