Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Bagt torsk i lufttørret skinke er fremragende fast food fra havets spisekammer. Fisken kræver kun kort tilberedning i ovnen, og derfor er det oplagt at sætte bagt torsk på menuen på de dage, hvor tiden i køkkenet er knap. Tilbehøret er her en farverig quinoasalat med blandt andet grønne asparges, cherrytomater, feta og dild, men du kan uden videre skifte quinoasalaten ud med lige præcis dit favorittilbehør til fisk.
Bagt torsk
Quinoasalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; cherrytomat; rødløg |
Håndfuld 3: | Lufttørret skinke; torsk |
Håndfuld 4: | Quinoa, rå |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olivenolie |
Smagsgivere: | Citron; dildkvist; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |