Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges

Bagt torsk i lufttørret skinke er fremragende fast food fra havets spisekammer. Fisken kræver kun kort tilberedning i ovnen, og derfor er det oplagt at sætte bagt torsk på menuen på de dage, hvor tiden i køkkenet er knap. Tilbehøret er her en farverig quinoasalat med blandt andet grønne asparges, cherrytomater, feta og dild, men du kan uden videre skifte quinoasalaten ud med lige præcis dit favorittilbehør til fisk.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 3. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt torsk

150 g torsk
salt og peber
1 skive lufttørret skinke

Quinoasalat

40 g quinoa, rå
150 g asparges, grøn
¼ rødløg
130 g cherrytomater
2 spsk. dildkviste
50 g feta, 31+/ 18 % eller derover
1 spsk. olivenolie
¼ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Krydr torsk med salt og peber, vikl skinke omkring den, og læg den i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen i cirka 12 minutter, eller til fisken er tilberedt (se tip).
3
Tilbered quinoa efter anvisning på pakken, og afkøl den.
4
Skær endespidserne af asparges, og del stængler i 3-4 stykker. Kog dem i letsaltet vand i 1-2 minutter. Pil og hak rødløg, halvér cherrytomater, og hak dild. Smuldr feta groft.
5
Kom quinoa, asparges, rødløg, cherrytomater, dild og feta i en skål, vend olivenolie i, og smag til med citronsaft, salt og peber.
6
Servér ovnbagt laks med quinoasalaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; cherrytomat; rødløg
Håndfuld 3:Lufttørret skinke; torsk
Håndfuld 4:Quinoa, rå
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; olivenolie
Smagsgivere:Citron; dildkvist; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt