Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Få en ny favorit fra havets spisekammer med denne dejlige opskrift på bagt torsk, som tager ganske få minutter at gøre klar til ovnen. Torsken får masser af smag takket være den grønne topping, som består af pankorasp blandet med friske krydderurter, hvidløg og olivenolie. Som tilbehør til denne variant af ovnbagt torsk er der en fyldig og mættende salat med nye kartofler, cherrytomater, ærter og radiser vendt i en sennepsvinaigrette med honning.
Salat
Dressing
Torsk
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; radise; rødløg |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Kartofler, nye danske; pankorasp |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olivenolie |
Smagsgivere: | Basilikum; dijonsennep; honning; hvidløg; hvidvinseddike; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |