Blomkålswok med oksekødsstrimler og koriander

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 spsk. olie
1 tsk. brun farin
½ blomkål, rå
100 g asparges, grøn
150 g oksesteak
1 håndfuld koriander

Topping

1 spsk. sesamfrø
2 spsk. sojasauce
1 lime
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg og ingefær fint. Bland med olie og brun farin.
2
Del blomkål i små buketter. og skær asparges i mindre stykker. Hak koriander groft.
3
Skær kødet i tynde strimler.
4
Opvarm en pande ved høj varme og kom hvidløgsblandingen på sammen med kødstrimlerne. Lad dem svitse i 3-4 minutter. Kom så blomkål og asparges ved og steg videre i cirka 2-3 minutter. Vend koriander i retten.
5
Servér straks sammen med lime og sojasauce. Drys sesamfrø på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; blomkål, rå
Håndfuld 3:Oksesteak
Fedt:Olie; sesamfrø
Smagsgivere:Brun farin; frisk ingefær; hvidløg; koriander; lime; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt