Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. november 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
100 g broccoli, rå
½ peberfrugt, rød
50 g spinatblade, rå
1 spsk. olie
salt og peber
80 g salatost, maks. 30+/17 %

Topping

15 g mandler
¼ agurk
½ citron
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint og del broccoli i små buketter. Skær peberfrugt i tern eller strimler. Skyl spinatblade og lad dem dryppe af.
2
Steg løg og peberfrugt i olie til det begynder at tage farve. Kom broccoli ved og krydr med salt og peber. Steg i et par minutter. Vend salatost og spinatblade i.
3
Hak mandler. Skær agurk i små tern.
4
Servér broccolisalaten med mandler og agurk på toppen. Dryp citronsaft over og kom fraiche ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; broccoli, rå; løg; peberfrugt, rød; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Salatost, maks. 30+/17 %
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt