Fiskefad med mørksej, porre, gulerod og hvidvin med kartofler
Nemme og lækre fiskeretter, som kan indgå på menuen på selve travle hverdagsaftener, er altid kærkomne, og det her lækre fiskefad er ingen undtagelse. Her er det mørksej, som bliver bagt i ovnen oven på en bund af hvidløg, porre og gulerod samt bouillon og hvidvin. Retten her kan nemt tilpasses efter smag og behag. Brug blot de grøntsager, du har ved hånden, og skal det være ekstra lækkert, kan du tilsætte en lille sjat fløde for lækker cremethed.
Kartofler
Fiskefad
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; porre |
Håndfuld 3: | Mørksej |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Bredbladet persille; citron; hvidløg; hvidvin; hønsekødsbouillon; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |