Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Fyldte auberginer er herlig ovnmad, som passer sig selv under tilberedningen. Imens breder den dejligste duft sig fra køkkenet og øger forventingens glæde. At fylde auberginer og andre grøntsager med forskelligt slags fyld er en fin måde, hvorpå du kan snige ekstra grønt ind i aftensmaden. I de her fyldte auberginer finder du både skinke, ris, tomat, løg, hvidløg og persille sammen med en masse gode krydderier.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aubergine, rå; løg; tomat |
Håndfuld 3: | Skinketern |
Håndfuld 4: | Vilde ris, rå |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Cayennepeber; hvidløg; paprika; persille; salt og peber; spidskommen |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |