Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche

Når vinden rusker udenfor, er der ikke noget bedre end at sætte en skål dampende varm suppe på middagsbordet. Her får du en smuk og gylden græskarsuppe med masser af smag fra blandt andet chili og hvidløg. Suppen toppes med stegt kylling i fine stykker, ristede græskarkerner og en klat kold fraiche. En lækker og mættende ret med masser af smag og mæthed, som både små og store i familien vil elske at spise til aftensmad.

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 50 min.
Antal:
Udgivet d. 18. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

500 g hokkaido
1 løg
1 fed hvidløg
½ rød chili
10 g olie
4 ½ dl vand
1 grøntsagsbouillon, terning
salt og peber
1 dl fløde, 38 %
½ citron

Kylling

300 g kyllingeinderfilet
1 tsk. olie
salt og peber

Topping

4 spsk. fraiche, maks. 9 %
15 g græskarkerner
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær hokkaidoen i halve, skrab kernerne ud med en ske og skær den i tern. Behold skrællen på.
2
Hak løg, hvidløg og chili fint.
3
Lynsteg hokkaidotern, løg, hvidløg og chili i olie i to til tre minutter ved middelhøj varme i en gryde. Hæld vand ved og kom grøntsagsbouillonterningen i. Rør til bouillonterningen er opløst. Læg et låg på og lad retten simre i 15-20 minutter til grøntsagerne er møre.
4
Skær kyllingen i tern og steg dem i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
5
Rist græskarkerner på samme pande.
6
Blend grøntsagsblandingen helt glat og tilsæt fløde og citronsaft. Blend igen, og smag til med salt og peber.
7
Servér suppen med kylling, ristede græskarkerner og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; løg
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Fedt:Fløde, 38 %; græskarkerner; olie
Smagsgivere:Citron; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; rød chili; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt