![Fyldt/hel spisekasse (450-650 kcal)](/wp-content/themes/thagaardkonsulenthus/img/foodbox/foodbox4-dark.png)
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Når vinden rusker udenfor, er der ikke noget bedre end at sætte en skål dampende varm suppe på middagsbordet. Her får du en smuk og gylden græskarsuppe med masser af smag fra blandt andet chili og hvidløg. Suppen toppes med stegt kylling i fine stykker, ristede græskarkerner og en klat kold fraiche. En lækker og mættende ret med masser af smag og mæthed, som både små og store i familien vil elske at spise til aftensmad.
Suppe
Kylling
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hokkaido; løg |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Fedt: | Fløde, 38 %; græskarkerner; olie |
Smagsgivere: | Citron; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; rød chili; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |