Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejer

300 g rejer, i lage
2 fed hvidløg
½ rød chili
3 spsk. olivenolie
½ tsk. salt

Grillede grøntsager

1 squash, rå
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
100 g champignon, rå
salt og peber

Urtedressing og brød

60 g fraiche, maks. 9 %
1 dl krydderurter efter eget ønske
salt og peber
100 g fuldkornsflute
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn rejerne godt og læg dem i en skål. Dup dem eventuelt tørre med køkkenrulle.
2
Skær hvidløg og chili i skiver og vend dem i rejerne.
3
Del squash på langs i skiver, dryp den med citronsaft og pensl med olie. Sæt champignon på spyd, dryp dem med citronsaft og pensl med olie. Grill grøntsagerne og krydr med salt og peber.
4
Varm olien op på en pande eller i en grillbakke og steg rejerne i 3-4 minutter, imens du rører rundt. Krydr med salt.
5
Hak krydderurter og vend med fraiche, salt og peber. Lun flute.
6
Servér de varme rejer med de stegte grøntsager og urtedressing til. Læg flute ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; squash, rå
Håndfuld 3:Rejer, i lage
Håndfuld 4:Fuldkornsflute
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; rød chili; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt