Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Den klassiske hakkebøf fra mormorkøkkenet med bløde løg og brun sovs må her vige til fordel for en lettere, mere krydret og sommerlig version af den elskede spise. Farsen til hakkebøffen er krydret med blandt andet chilisauce, varme krydderier og krydderurter, som sætter smæk på smagen sammen med grillstegningen. Hertil kommer en smagfuld spidskålssalat med semi-soltørrede tomater, avokado og pesto.
Det skal du bruge
Spidskålssalat
Hakkebøf
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; rødløg; semi-soltørret tomat; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 % |
Fedt: | Avokado; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber; spidskommen; sriracha chili sauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 40 g | 40 g |
Kulhydrat: | 16 g | 16 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 46 g | 46 g |