
Grillet nakkekotelet med spidskålssalat med hytteost
Giv dig selv en smagfuld oplevelse med denne uimodståelige opskrift på grillet marineret nakkekotelet med en knasende spidskålssalat. I spidskålssalaten finder du også æble og agurk i tern, forårsløg og solsikkekerner samt hytteost og et lille klem citronsaft til at binde hele herligheden sammen. Den perfekte kombination af saftigt grillet kød og en sprød og frisk salat forvandler din sommermiddag til en kulinarisk fest.
Det skal du bruge
Kotelet
Salat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; spidskål; æble |
Håndfuld 3: | Hytteost; marineret nakkekotelet |
Fedt: | Olie; solsikkekerner |
Smagsgivere: | Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 570 | 570 |
Fedt: | 33 g | 33 g |
Kulhydrat: | 25 g | 25 g |
Kostfibre: | 9 g | 9 g |
Protein: | 39 g | 39 g |