Gulerodssuppe med edamamebønner toppet med ristede mandler

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

1 løg
1 fed hvidløg
3 gulerødder
150 g kartofler
20 g smør
4 dl vand
1 grøntsagsbouillon, terning
salt og peber
150 g edamamebønner, bælgede fra frost

Topping

30 g mandler
1 nip salt
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder og kartofler og skær i tern.
2
Svits løg, hvidløg og gulerødder i smør, til de begynder at tage farve. Vend kartoflerne i. Hæld vand ved og kom bouillonterning i. Lad suppen simre under låg i cirka 20 minutter.
3
Blend suppen, til den er helt ensartet i konsistensen. Smag til med salt og peber. Kom edamamebønnerne i og lad dem varme igennem i et par minutter.
4
Rist mandlerne på en tør pande, til de begynder at dufte og tage farve på en tør pande. Krydr med salt. Hak mandlerne groft.
5
Servér suppen i en forvarmet skål eller tallerken. Kom fraiche og de ristede mandler på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt