Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Karbonader med stuvede grøntsager er en klassiker fra mormorkøkkenet, som vækker glæde blandt folk af alle aldre. Hemmeligheden bag en god karbonade er at give kødet en god stegeflade, samtidig med at du undgår at overstege kødet. Klassisk tilbehør til en karbonade er stuvede grøntsager med gulerødder i tern og grønne ærter. Karbonader smager dog også glimrende med andre gode grøntsager som eksempelvis blomkål, spidskål eller asparges.
Karbonade
Stuvede grøntsager
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; gulerod |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; rasp |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |