Kødsovs med squashstrimler og ost

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 21. maj 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fed hvidløg
2 spsk. olie
300 g hakket oksekød, 3-7 %
400 g hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
2 tsk. tørret oregano
salt og peber
1 squash, rå
2 spsk. krydderurter efter eget ønske
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg fint.
2
Opvarm en pande og kom halvdelen af olien på. Brun oksekød og hvidløg i et par minutter og tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Lad retten simre i 15-20 minutter. Krydr med oregano, salt og peber.
3
Striml squashen med en tyndskræller eller på en spiralizer i lange, tynde strimler. Du kan også skære dem i små tern. Hak krydderurter groft.
4
Riv parmesanosten.
5
Opvarm en pande og svits squashstrimler i 2 minutter i resten af olien. Krydr med salt og peber og vend så krydderurterne i.
6
Servér kødsovsen på en bund af squashstrimler og drys parmesanosten på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; squash, rå
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; tomatpuré; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt