Krydret karbonade med stuvede porrer
Gør din familie madlykkelig med denne twistede klassiker fra mormors køkken. De indbydende karbonader bliver rørt med hvidløg, der giver dem et krydret pift, som du kan nyde samme med den sprøde skorpe. Nyd karbonaderne sammen med stuvede porrer. Så får du både cremet sovs og grøntsager i ét. Et Sense-venligt bud på en elsket livret som du kan lave på en halv times tid.
Krydrede karbonader
Stuvede porrer
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; rasp |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; persille; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |