
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Mad, der passer sig selv i ovnen, er det perfekte valg, når hverdagen er travl, eller du bare gerne vil bruge tiden på andet end madlavning. Prøv en opskrift på mættende og velsmagende aftensmad, hvor arbejdstiden ved køkkenbordet er skåret ned til 10 minutter. Efter tilberedning i ovnen kan du servere saftige kyllingespyd med bacon samt timian- og sesambagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing.
Det skal du bruge
Ovnbagte rodfrugter og cherrytomater
Kyllingefiletspyd
Hvidløgsdressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; rodfrugtblanding, rå |
Håndfuld 3: | Bacon; kyllingeinderfilet |
Fedt: | Olie; sesamfrø |
Smagsgivere: | Chili; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; tørret timian |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 535 | 1070 |
Fedt: | 26 g | 52 g |
Kulhydrat: | 26 g | 52 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 45 g | 90 g |