Kylling i fad med blomkål og æble

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 50 min.
Antal:
Udgivet d. 16. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling i fad

½ blomkål, rå
1 løg
4 fed hvidløg
1 æble
10 g smør
2 kyllingebryst
10 g olie
1 hønsekødsbouillon, terning
1 ½ dl kogende vand
1 ½ dl mælk, maks. 3,5%
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. karrypulver
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær blomkål i buketter, løg i tynde både og hvidløg i tynde skiver.
2
Skær æblet i tern og stil til side.
3
Svits hvidløg, løg og blomkål på en pande med smør. Lad grøntsagerne få farve og læg dem så på en tallerken.
4
Brun kyllingen i olie på samme pande.
5
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
6
Opløs bouillonterning i kogende vand.
7
Læg det brunede kyllingekød nederst i et ovnfast fad. Kom de svitsede grøntsager samt æble ovenpå. Tilsæt mælk, bouillon, salt, peber og karry. Bag retten i cirka 30 minutter i ovnen til kyllingen er mør.
8
Servér straks.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; løg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; hønsekødsbouillon, terning; karrypulver; peber; salt
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt