Laks og broccoli med lime-flødesauce

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 6. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 lille broccoli, rå
1 lille rødløg
1 tsk. mandler
1 dl krydderurter efter eget ønske
120 g fersk laks
1 lime
1 tsk. smør
1 dl vand
½ bouillon, terning
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del broccoli i buketter og skær stokken i tern. Kog broccolien i 1 minut og dræn det fri for vand i en si.
2
Skær rødløg i små tern. Hak mandler og krydderurter groft. Riv skallen fra lime og pres saften i en kop.
3
Fjern skind og ben og skær laks i tern.
4
Svits løg i smør i et par minutter. Hæld vand ved og kom bouillonterning i. Tilsæt fløde, krydderurter, saft- og skal fra lime og krydr med salt og peber. Lad flødesaucen koge op. Kom så laksestykker i og lad dem tilberede i cirka 3-4 minutter - vend forsigtigt rundt i blandingen i ny og næ. Vend så broccolien i retten.
5
Servér lakseretten med et drys af mandler på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; rødløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Fløde, 38 %; mandler; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; krydderurter efter eget ønske; lime; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt