Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Der er noget ualmindeligt festligt over større kødudskæringer stegt hele på ben. En lammekølle er ingen undtagelse, og derfor er den oplagt at sætte på bordet til påskens sammenkomster – eller alle andre dage, hvor middagen gerne må have lidt ekstra wow-faktor. Denne lammekølle er krydret med hvidløg og friske krydderurter, inden den steges oven på boulangère-kartoflerne. Dertil en frisk salat på grønne bønner, bacon, løg og mandler.
Lammekølle
Kartofler à la boulangère
Bønnesalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; løg; rødløg |
Håndfuld 3: | Bacon i tern; lammekølle |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; mandelflage; smør |
Smagsgivere: | Dijonsennep; flagesalt; frisk timian; friskkværnet peber; honning; hvidløg; hvidvinseddike; hønsekødsbouillon; rosmarinkvist; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |