Mørbradgryde med grønkålsris

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Antal:
Udgivet d. 29. januar 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grønkålsris

60 g ris
100 g grønkål, rå
1 spsk. olie
salt og peber
½ citron

Mørbradgryde

400 g svinemørbrad
1 løg
150 g champignon, rå
2 gulerødder
110 g cocktailpølser
10 g smør
400 g hakkede tomater
2 dl mælk, maks. 3,5%
1 tsk. paprika
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
2
Afpuds mørbraden og skær den i mundrette stykker.
3
Hak løg og skær champignon i kvarte. Skræl gulerødder og skær dem i små tern.
4
Skær cocktailpølser i skiver.
5
Opvarm en gryde og smelt smørret. Steg løg og mørbradstykker til det tager farve. Kom champignon og gulerødder ved og steg videre i cirka 3-4 minutter. Tilsæt hakkede tomater, mælk og paprika. Lad retten simre under låg i cirka 10 minutter.
6
Rib grønkålen og hak den fint.
7
Kom cocktailpølser i mørbradgryden og smag til med salt og peber.
8
Opvarm en pande og kom olie på. Vend ris og grønkål på panden i cirka 5-6 minutter. krydr med salt og peber. Smag til med lidt citronsaft.
9
Anret mørbradgryden med grønkålsris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; grønkål, rå; gulerod; hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Cocktailpølse; svinemørbrad
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; paprika; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt