Nudelsuppe med kylling, spidskål og peberfrugt

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 9. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe med kylling

40 g nudler, tørrede
25 g spidskål
½ porre
50 g artiskokhjerter, i vand
½ peberfrugt
140 g kylling med skind uden ben, tilberedt
1 tsk. sesamolie
1 bouillon, terning
2 ½ dl vand
1 spsk. sojasauce
¼ tsk. chili
1 tsk. sesamfrø
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog nudlerne efter anvisning på pakken, sæt dem til side.
2
Snit spidskål fint, skær porre samt artiskokhjerter i skiver og peberfrugt i strimler.
3
Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
4
Svits hurtigt spidskål og porre i sesamolie.
5
Tilsæt bouillonterning og vand, og bring suppen i kog.
6
Kom artiskokhjerter, peberfrugt og kyllingekød i, og kog i nogle få minutter, til grøntsagerne er al dente.
7
Smag til med sojasauce og chili, og servér suppen med nudlerne.
8
Pynt med sesamfrø.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Artiskokhjerter, i vand; peberfrugt; porre; spidskål
Håndfuld 3:Kylling med skind uden ben, tilberedt
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Sesamfrø; sesamolie
Smagsgivere:Bouillon, terning; chili; sojasauce
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt