Onepot pasta med salatost, svampe, gulerod og parmesanost
Vi elsker, når de nemme retter går hånd i hånd med både smag, mæthed og sunde og nærende ingredienser. Alt det får du i denne lækre vegetariske onepot-ret, som du kan have klar på mindre end en halv time. I en onepot-ret kommer du alle ingredienser i samme gryde på en gang. Her ligger de og hygger sig og trækker smag fra hinanden. Det er både nemt, lækkert og ret smart. Prøv denne kødfrie onepot-ret med pasta, ost, svampe og gulerod.
Det skal du bruge
Onepot
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Salatost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Penne, fuldkornspasta |
Fedt: | Parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; salt og peber; tørret rosmarin |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 525 | 525 |
Fedt: | 23 g | 23 g |
Kulhydrat: | 40 g | 40 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 35 g | 35 g |