Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Ovnbagt laks med citronskiver, knuste kartofler og en hurtig salat med spinat og cherrytomater er lækker og nem aftensmad til dage, hvor der måske er andre ting i kalenderen, og tiden i køkkenet derfor gerne må holdes på et minimum. Du kan nemt skifte laksen ud med andre stykker fisk som eksempelvis torsk eller lyssej, hvis det lokker mere hos fiskehandleren. Variér eventuelt det grønne tilbehør ved at bruge det, du nu engang har ved hånden.
Kartofler
Laks
Salat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; olivenolie; smør |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |