Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Ovnbagt laks med sellerifritter og agurkesalat

Sæt nem, velsmagende og nærende mad på menuen med denne her opskrift på ovnbagt laks med sellerifritter krydret med timian. Dertil kommer en lækker og cremet agurkesalat med ymer, dild og hvidløg. Opskriften her kan nærmest varieres i det uendelige alt efter hvilken fisk, der lokker hos din lokale fiskehandler, eller hvilke rodfrugter eller surmælksprodukter, du tilfældigvis har ved hånden.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 25. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Agurkesalat

¼ agurk
1 drys salt
1 fed hvidløg
2 spsk. dildkviste
1 dl ymer
1 knsp. peber, sort

Sellerifritter

¼ knoldselleri
1 drys tørret timian
1 spsk. olie
salt og peber

Ovnbagt laks

150 g fersk laks
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær agurk i skiver, og vend med salt. Lad dem dryppe af i en sigte i 15 minutter.
2
Pil og press hvidløg, og hak dild. Bland begge dele med ymer og agurk, og smag til med salt og peber.
3
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
4
Fjern skrællen fra knoldselleri med en skarp kniv. Skær i grove stave, og kog dem i letsaltet vand i 4-5 minutter. Tag dem op, og dup dem fri for vand. Vend med timian, olie, salt og peber, og fordel dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen i 10 minutter.
5
Tag det ovnfaste fad ud af ovnen, og læg lasken i det med skindsiden nedad. Sæt fadet tilbage i ovnen i cirka 12 minutter, til laksen lige akkurat er tilberedt.
6
Anret laksen på en tallerken med selleri og agurkesalat, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; knoldselleri
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Olie
Smagsgivere:Dildkvist; hvidløg; peber, sort; salt; salt og peber; tørret timian
Mælkeprodukter:Ymer
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt