
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Lad dine smagsløg tage på en rejse til Sydøstasien med opskriften her på ovnbagt laks toppet med lynstegte svampe og grønne asparges i østerssauce. Den udmærker sig især ved sin smagsmæssige dybde fra laksens topping, som hjælpes på vej af blandt andet ingefær, hvidløg og fiskesauce. Ovnbagt laks er både velsmagende og nemt at lave, men du kan bruge lige netop den fisk, du holder allermest af.
Ris
Laks
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; forårsløg; løg; portobellosvamp |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; frisk ingefær; hvidløg; peber, hvid; sukker; østerssauce |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |