Paneret kylling med oste-urtefyld og æblesalat

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 5. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 kyllingebryst
½ dl krydderurter efter eget ønske
50 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber
2 spsk. rasp
1 tsk. smør
1 tsk. olie

Æblesalat

1 æble
1 stængel bladselleri
1 dl skyr naturel
1 tsk. sukker
salt og peber

Andet

1 håndfuld blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær en dyb lomme i siden på kyllingekødet. Bank det let på hver side, så det bliver lidt fladere.
2
Hak krydderurterne og mos dem med salatost, salt og peber. Kom ostefyldet i lommen på kyllingekødet og tryk det let fladt,
3
Drys rasp på og tryk raspen fast på overfladen af kyllingekødet. Krydr med salt og peber. Brun det så i smør og olie på en pande. Lad det stege færdig på panden ved lav varme i cirka 10-12 minutter eller kom det i ovnen i cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft.
4
Skær æble i små tern og bladselleri i tynde skiver. Bland skyr, sukker, salt og peber og vend æble og selleri i.
5
Servér paneret kylling med æblesalat og salatblade.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bladselleri; blandet salat; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sukker
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt