Pasta og squash med rejer i flødesauce

Pastaretter er skønne og ofte også nemme og hurtige at lave. Det gælder også for denne ret, hvor spaghettien får følge af squashstrimler og nydes sammen med rejer, rødløg, hvidløg, rejer, et drys spicy chiliflager og en skøn flødesauce. De lækre rejer i flødesauce er et dejligt og let alternativ til den mere tunge kødsauce, som pasta traditionelt følges af. Nyd pastaretten med et drys af dine yndlingskrydderurter på toppen.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

35 g spaghetti, rå
½ rødløg
1 fed hvidløg
1 squash, rå
1 spsk. smør
1 spsk. olie
1 tsk. chiliflager
150 g rejer
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Hak rødløg og hvidløg fint og skær squash i tynde strimler, eventuelt med kartoffelskræller, spiralizer eller mandolinjern.
3
Varm smør og olie op på en pande. Svits rødløg, hvidløg og chiliflager i cirka 1 minut.
4
Tilsæt rejer og steg i 1-2 minutter. Tilsæt fløde og lad det simre kortvarigt. Smag til med salt og peber.
5
Vend de kogte pastaer og de rå squashstrimler i panderetten. Varm det kort igennem.
6
Servér retten i en forvarmet tallerken.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Spaghetti, rå
Fedt:Fløde, 38 %; olie; smør
Smagsgivere:Chiliflager; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt