Rejecocktail med hjertesalat og flute

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Thousand island dressing

1 skalotteløg
1 dl fraiche, maks. 9 %
1 tsk. citronsaft
½ tsk. sukker
1 tsk. ketchup
1 knsp. salt
1 tsk. HP Sauce
½ dl fløde, 38 %

Andet

1 hjertesalat
2 tomater
¼ agurk
300 g rejer
salt og peber
dild
100 g flute
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv løg og vend det med fraiche, citronsaft, sukker, ketchup, salt og HP sauce. Pisk fløden til let skum og vend den i dressingen.
2
Skær hjertesalat i strimler eller pluk det i grove stykker. Skær tomat i tern eller tynde både.
3
Skær agurk i lange strimler med en tyndskræller. Dræn rejerne.
4
Anret hjertesalat, tomat og agurk sammen med rejer og dressing. Krydr med salt og peber. Pynt med dild.
5
Varm flute og servér det sammen med rejecocktailen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hjertesalat; skalotteløg; tomat
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Flute
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:HP Sauce; citronsaft; dild; ketchup; salt; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt