Risnudler med flanksteak og asiatisk inspireret salat

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 12. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 spsk. olie
250 g okseflanksteak
salt og peber
80 g risnudler, tørrede
1 håndfuld koriander
1 håndfuld frisk mynte
1 romainesalat
2 forårsløg
100 g cherrytomater
1 spsk. sojasauce
1 spsk. citronsaft
½ spsk. fiskesauce
½ g sukker
20 g peanuts
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Varm olien op på en pande og steg først flanksteak kort tid ved høj varme på begge sider. Steg herefter ved lavere varme på begge sider til den er stegt, som du foretrækker den. Krydr med salt og peber og tag den af varmen. Lad den hvile inden du skærer den i skiver til salaten.
2
Kog risnudler efter anvisning på pakken. Dræn fri for vand i en si.
3
Rens nu krydderurter og grøntsager. Hak koriander og mynte fint, skær salat i strimler, forårsløg i skiver og tomater i halve eller kvarte.
4
Bland nu sojasauce, citronsaft, fiskesauce og sukker til en dressing og smag til. Sukker skal være helt opløst. Vend så salat og friske krydderurter i.
5
Hak peanuts.
6
Vend nu risnudler i salaten og servér den med skiver af stegt flanksteak på toppen. Drys med peanuts.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; romainesalat
Håndfuld 3:Okseflanksteak
Håndfuld 4:Risnudler, tørrede
Fedt:Olie; peanut
Smagsgivere:Citronsaft; fiskesauce; frisk mynte; koriander; salt og peber; sojasauce; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt