Skaldyrssalat med ristet brød

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Skaldyrssalat

6 asparges, grønne
½ peberfrugt
¼ squash, rå
2 forårsløg
½ dl dild
½ fed hvidløg
100 g rejer
50 g røget laks
10 g mayonnaise
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Andet

1 skive fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Knæk den trægede del af aspargesene og kassér dem. Skær så asgpargesene i små stykker.
2
Skær peberfrugt og squash i tern og forårsløg i tynde skiver.
3
Hak dild og pres hvidløg.
4
Dræn rejerne og skær laks i små stykker.
5
Bland asparges, peberfrugt, squash, forårsløg, rejer, laks, mayonnaise, fraiche, hvidløg, dild, salt og peber.
6
Rist brødet.
7
Anret skaldyrssalaten ovenpå det ristede brød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; forårsløg; peberfrugt; squash, rå
Håndfuld 3:Rejer; røget laks
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Dild; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt