
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Skinkeschnitzler kan serveres med andet end stegte kartofler og ærter. Her får du det reelle og magre stykke kød sammen med et spændende kartoffel-grøntsagsfad, der præsenterer sig både indbydende og lækkert på spisebordet. Kartoffelfadet med grønt er et lidt lettere alternativ til de klassiske flødekartofler og kan serveres til nærmest alle former for kød, steg, fisk og fjerkræ. Retten egner sig lige godt til familievenlig hverdagsmad som til indbydende gæstemad.
Kartoffel-grøntsagsfad
Skinkeschnitzel
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; rødløg; squash, rå |
Håndfuld 3: | Bacon; skinkeschnitzel |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt og peber; tørret oregano |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |