Spidskålsblade med oksekød, blomkål og ost

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 9. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spidskålsrulle med oksekød og ost

2 blade spidskål
1 tomat
50 g blomkål, rå
100 g oksekød
10 g olie
salt og peber
50 g salattern, maks. 30+/17 %

Dressing

4 spsk. fraiche, maks. 9 %
½ rød chili
1 tsk. sennep
salt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Klargør spidskålsbladene. Skær tomat i skiver, og hak blomkålen fint.
2
Steg oksekød i olie, og krydr med salt og peber. Skær kødet i strimler.
3
Læg de to spidskålsblade ovenpå hinanden, så de danner en skål. Kom oksekød, salattern, tomat og blomkål i.
4
Bland fraiche med tynde skiver af chili, sennep og salt.
5
Kom dressingen ovenpå og pynt eventuelt med purløg. Rul eventuelt spidskålsbladene sammen til en rulle.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Oksekød; salattern, maks. 30+/17 %
Fedt:Olie
Smagsgivere:Rød chili; salt; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt