Spidskålsbowl med kylling og æble

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 kyllingebryst
1 tsk. smør
salt og peber
½ tsk. paprika
½ avokado
½ æble
¼ citron

Spidskålssalat

100 g spidskål
2 spsk. purløg
60 g fraiche, maks. 9 %
¼ tsk. dijonsennep
salt og peber

Topping

10 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kylling i 6-7 minutter på hver side i smør på en varm pande. Krydr med salt, peber og paprika. Skær kyllingekødet i tynde skiver.
2
Fjern sten og skal og skær avokado i tynde skiver. Skær også æble i tynde skiver. Dryp citronsaft over avokado og æble.
3
Snit spidskål helt fint og hak purløg. Bland spidskål og purløg med fraiche og sennep. Smag til med salt og peber.
4
Hak mandlerne.
5
Anret kylling, avokado, æble og spidskålssalaten i en skål. Drys mandler på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Avokado; mandler; smør
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; paprika; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt