Stegt forel med rød karry, grønt og ris

Få dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med denne her mundvandsfremdrivende opskrift på pandestegt ørredfilet med rød karrypasta, peberfrugt, sugarsnaps og ris, som gør det til en leg at spise sundt. Retten er fuld af gode og næringsrige råvarer, samtidig med at den er lav på antallet af kalorier. Den er derfor ideel at sætte på bordet, hvis du gerne vil leve og spise godt, selv om du måske er i gang med et vægttab.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

30 g ris
½ peberfrugt
150 g ørred
1 tsk. olie
salt og peber
1 tsk. rød karrypasta
½ dl kokosmælk, maks. 18 %
½ dl bouillon
1 nip sukker
1 tsk. fiskesauce
30 g sugar snaps
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Skær peberfrugt i strimler.
3
Skær fisken op, fjern indvoldene og skær hovedet af. Rens godt med vand og dup fisken, så den er tør.
4
Steg fisken i olie på en lille pande i 2-3 minutter på hver side, til den lige akkurat er gennemstegt. Krydr med salt og peber og sæt den til side på en tallerken.
5
Steg rød karrypasta på samme pande, til det dufter aromatisk. Tilsæt kokosmælk og bouillon, bring pandens indhold i kog, og lad det simre 1-2 minutter. Smag til med sukker og fiskesauce. Kom sugar snaps ved, og lad dem simre med i 1-2 minutter.
6
Anret sugar snaps og sauce sammen med ris og læg fisken ovenpå.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; sugar snaps
Håndfuld 3:Ørred
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Kokosmælk, maks. 18 %; olie
Smagsgivere:Bouillon; fiskesauce; rød karrypasta; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt