Stegt forel med rød karry, grønt og ris
Få dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med denne her mundvandsfremdrivende opskrift på pandestegt ørredfilet med rød karrypasta, peberfrugt, sugarsnaps og ris, som gør det til en leg at spise sundt. Retten er fuld af gode og næringsrige råvarer, samtidig med at den er lav på antallet af kalorier. Den er derfor ideel at sætte på bordet, hvis du gerne vil leve og spise godt, selv om du måske er i gang med et vægttab.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt; sugar snaps |
Håndfuld 3: | Ørred |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 %; olie |
Smagsgivere: | Bouillon; fiskesauce; rød karrypasta; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |