Stegt laks med bagt rodfrugtsalat

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 6. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rodfrugtsalat

300 g rodfrugtblanding, rå
½ peberfrugt, rød
1 tsk. olie
1 tsk. tørret timian
1 spsk. tørret oregano
salt og peber
50 g spinatblade, rå

Stegt laks

½ lime
1 dl krydderurter efter eget ønske
150 g fersk laks
1 tsk. olie
salt og peber

Andet

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skræl rodfugterne og skær dem i mindre stykker.. Skær peberfrugt i tern.
3
Vend rodfrugter og peberfrugt med olie, timian, oregano, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Ovnbag grøntsagerne i cirka 25-35 minutter til de har taget farve og er blevet sprøde i kanten.
4
Riv skallen af lime og pres saften i en skål. Hak krydderurter.
5
Skær laks i store tern. Opvarm en pande og kom olie i. Steg laksestykkerne i 6-8 minutter. Krydr med salt og peber. Dryp limesaft på og vend krydderurterne i.
6
Vend de sprøde rodfrugter med spinatblade.
7
Servér laksestykkerne med rodfrugtsalat til. Kom fraichen ved og drys limeskal over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt, rød; rodfrugtblanding, rå; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; lime; salt og peber; tørret oregano; tørret timian
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt