Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 8. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler og grønt

100 g kartofler
80 g cherrytomater
½ rødløg
80 g salat
½ spsk. olie

Majscreme

½ rødløg
1 fed hvidløg
½ spsk. olie
50 g majs
3 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Stegt mørksej

200 g mørksej
½ spsk. olie
1 tsk. smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre.
2
Skær cherrytomater i halve og skær løg i små tern.
3
Vend cherrytomater, løg og salat med olie.
4
Lav majscreme. Skær rødløg i små tern og hak hvidløg fint. Opvarm en gryde med olie og steg løg i 2-3 minutter. Tilsæt herefter hvidløg og majs, og steg i 2 minutter mere. Tag gryden af varmen og vend derefter fraiche i. Smag til med salt og peber.
5
Varm en pande op med olie og smør, og steg fisken gylden ved høj varme, 3-4 minutter i alt. Krydr med salt og peber.
6
Servér stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; salat
Håndfuld 3:Mørksej
Håndfuld 4:Kartoffel; majs
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt