Stegt torsk med citron-smørsauce og peberfrugt

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnstegt peberfrugt

1 peberfrugt
1 tsk. olie
salt og peber

Stegt torsk

1 citron
2 spsk. frisk rosmarin
150 g torsk
2 spsk. hvedemel
salt og peber
20 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær peberfrugt i mundrette stykker og læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie og krydr med salt og peber. Kom dem i ovnen i cirka 15 minutter.
3
Pres saften fra citron. Pluk bladene fra rosmarin.
4
Dup fisken med køkkenrulle, så den er helt tør på overfladen. Krydr mel med salt og peber og vend fisken i melblandingen. Opvarm en pande og smelt halvdelen af smøret i panden. Steg fisken i cirka 3-5 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Læg fisken på en tallerken.
5
Kom nu resten af smørret i panden. Hæld citronsaft ved og kom rosmarinbladene i. Lad saucen tykne lidt og vend så de bagte peberfrugtstykker i saucen.
6
Anret fisken på en varm tallerken og fordel peberfrugtstykkerne omkring den.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; frisk rosmarin; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt