Stegt torsk med kartofler og spidskålstzatziki

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spidskålstzatziki

100 g spidskål
1 æble
1 fed hvidløg
1 dl skyr naturel
salt og peber

Stegt torsk

150 g torsk
1 tsk. smør
salt og peber

Andet

100 g kartofler
½ avokado
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler i letsaltet vand.
2
Snit spidskål fint, skær æble i små tern, og pres hvidløg.
3
Vend spidskål, hvidløg og skyr sammen. Krydr med salt og peber, og top med æble.
4
Steg torsk i smør på begge sider, til den er gylden og sprød. Krydr med salt og peber.
5
Skær avokado i tynde strimler.
6
Servér stegt torsk med kartofler, avokado og spidskålstzatziki.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; æble
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Avokado; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt