Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Stegte ris er en nem og økonomisk alt-i-én-ret fra det asiatiske spisekammer, som særligt brillerer ved muligheden for at få tømt godt og grundigt ud i køleskabets gemmer. Denne variant af stegte ris er med kylling, æg, spidskål, ærter og forårsløg krydret med karrypulver og rød karrypasta. Du kan dog nemt erstatte kylling med andre proteinkilder, og det samme gør sig gældende for rettens grønne elementer.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; friskpillede ærter; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Kylling; æg |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; karrypulver; rød karrypasta; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |