
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
10 minutter er alt, du skal bruge på at forberede denne lækre alt-i-et-fad-ret. Mens retten simrer lystigt i ovnen, kan du smide dig i sofaen, gå en dejlig tur eller forberede madpakkerne til næste dag. Det er derfor, vi elsker alt-i-et-retter. Ingredienserne er forholdsvis få, men til gengæld er listen over skønne smagsindtryk lang. Du får nemlig en fiskeret, hvor flødesauce, løg, spinat og kartofler spiller perfekt sammen med den fine lyse torsk.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakket spinat, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 % |
Smagsgivere: | Salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |