Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat

10 minutter er alt, du skal bruge på at forberede denne lækre alt-i-et-fad-ret. Mens retten simrer lystigt i ovnen, kan du smide dig i sofaen, gå en dejlig tur eller forberede madpakkerne til næste dag. Det er derfor, vi elsker alt-i-et-retter. Ingredienserne er forholdsvis få, men til gengæld er listen over skønne smagsindtryk lang. Du får nemlig en fiskeret, hvor flødesauce, løg, spinat og kartofler spiller perfekt sammen med den fine lyse torsk.

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 21. januar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g hakket spinat, dybfrost
150 g kartofler
½ løg
1 dl fløde, 38 %
1 nip salt og peber
130 g torsk
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Optø spinat og klem det fri for så meget væske som muligt.
3
Skræl kartoflerne og skær i mundrette stykker. Pil løg og hak det fint.
4
Kom bagepapir i et ovnfast fad og kom spinat, kartofler og løg i fadet. Hæld fløde ved. Vend det hele godt sammen og krydr med salt og peber.
5
Sæt fadet i ovnen og bag grøntsager i cirka 30 minutter.
6
Rens torskefileten og krydr med salt og peber. Tag fadet ud af ovnen og læg torsken i fadet. Bag fisken i 10-12 minutter til den er mør.
7
Servér fisken med kartofler, grøntsager og flødesauce til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakket spinat, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt