Wok med spidskål og rejer toppet med ristede sesamfrø
Vi elsker wokretter. Du kan lave dem af de fødevarer, du har ved hånden og dermed mindske madspild – og samtidig få et sundt og nærende måltid på bordet inden for ganske kort tid. Her får du opskriften på en smuk og farverig wokret med spidskål og rejer toppet med knasende sprøde sesamfrø. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’.
Wokret
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; peberfrugt, gul; rødløg; spidskål; sukkerært |
Håndfuld 3: | Rejer |
Fedt: | Olie; sesamfrø |
Smagsgivere: | Frisk ingefær; koriander; lime; sød chilisauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |